Článek   25. 3. 2021 Jeden klik pro lepší zákaznický servis. Komunikační modul Solvertech Tasha

Oznamte zákazníkům, kdy k nim dorazí vaše zásilka. Propojením systému pro plánování dopravy a SMS brány dokážete snadno předat důležité informace velkému množství zákazníků.
z 59 otázek
Zrušit filtr

Každý z nás se už setkal se službou České pošty, společností Geis nebo PPL – zasíláním automatické SMS s časem doručení zásilky. V momentě, kdy máte systém pro plánování dopravy a propojíte ho se SMS bránou, můžete stejnou službu zákazníkům poskytnout i vy.

Co je SMS brána

SMS brána je místo na internetu, odkud lze posílat SMS na mobilní telefony. Když ji propojíte s vaším ERP systémem nebo se systémem pro plánování dopravy, budete schopni posílat důležité informace svým zákazníkům nebo zaměstnancům. Výhodou je možnost automatizace procesu. Pomocí jednoho kliknutí dokážete obeslat mnoho zákazníků.

Služba funguje prostřednictvím rozhraní pro programování aplikací (API). To vývojářům umožňuje začlenit SMS službu do svých projektů tak, aby její použití bylo pro uživatele co nejjednodušší.

Tasha má základní přemostění pro SMS brány již zabudováno. Služba tak může být zprovozněna velice rychle.

Jak funguje automatická SMS v logistice

S Tashou během několika minut vytvoříte optimální rozvozní plán. Zjistíte, kdy budete zavážet konkrétní zákazníky. Aniž byste cokoliv dalšího psali, zmáčknete tlačítko „SMS“. Tasha automaticky rozešle přes SMS bránu informaci vybraným zákazníkům o tom, kdy jim bude zboží doručeno.

Obsah zprávy samozřejmě nastavíte podle svého. Kromě času dodání se většinou udává kontakt na pracovníka, který bude zboží doručovat.

Cena za automatickou SMS

Protože přemostění na SMS bránu je v Tashi implementováno, nebude vás jeho zprovoznění nic stát. Platit budete jen za odeslané SMS. Cena SMS se pohybuje kolem 0,80 Kč (březen 2021).
S minimálními náklady tak můžete zkvalitnit služby svým zákazníkům a ukázat záda konkurenci.

Toto je naše pomoc vaší dopravě

Naše produkty